Beta

OJQ ARTA

Rr. Behar Begolli, Nr. 23, Veternik, Prishtine
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Misioni i OJQ "ARTA" eshte qe te mbeshtete, te avokoj dhe qe t'i promovoje te drejtat e gruas ne Kosove, pavaresisht nga perkatesia nacionale, fetare, orientimi seksual, perkatesia racore,niveli i edukimit, dhe aftesive te kufizuara.

Vizioni afatgjate i OJQ "ARTA" eshte qe gruaja te kete nje rol te rednesishem ne shoqeri, duke perfshire ne cdo aspekt te jetes.

Detajet

Viti i themelimit
2005
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Advocacy
Consulting/Training
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter