Beta

Organizata Vullnetare "Interaction"

Via San Francesco D'Assisi 3/E 25121 BS. Itali.
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata “InterAction” O.D.V nuk ka qëllim përfitues .por karakter civil.shoqëror e humanitar.
Në mënyrë të veçantë jep kontributin e saj në drejtim të njohjes së të drejtave dhe detyrimeve ligjore në mbështetje të komunitetit shqiptar në raport me shtetin Italian.
Ndihmon në shërbimet publike e proçeset e integrimit socilal -kulturor në territorin Italian me filialet e saj.
Lehtëson proçeset e bashkëjetesës paqësore në masat kundër fenomeneve të ksenofobisë e racizmit në raport me vendet e treta ,e komunitetin Italian,
Sikurse edhe jep kontributin e saj në raste fakeqësish natyrore etj.

Detajet

Viti i themelimit
2014
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter