Beta

OUTDOOR KOSOVO

Ismail Qemajli 10A
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Outdoor Kosovo eshte kompani e regjistruar, dhe operon qysh prej vitit 2005, ne fushen e aktiviteteve rekreative (outdoor activities), ne mbare Kosoven, Shqiperi dhe Mal te Zi. Hiking dhe treking, bjeshkatari, zipp line, rock climbing dhe via ferrata, hulumtimin dhe zbulimin e shpellave si dhe shetitjet ne to, biqiklizem malor, ecje me ski dhe snowshoes, camping, transporti 4x4, e shume te tjera. Guidat kulturore dhe malore, jane te gjithe te qertifikuar nga federatat alpike te Italise dhe Gjermanise, ne disa gjuhe te huaja.

Detajet

Viti i themelimit
2005
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Consulting/Training
Investment/Business Development
Research/Development
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter