Beta

Qendra Kulturore PreArt

Sava kovacevic
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Organizata PreArt eshte themeluse e ekspozites nderkombetare fotografise artistike PreFoto qe edhte ekspozite tradicionale ne lugine te Presheves dhe e njohur nga organizatat botrore te fotografise si qr eshte organizata PSA nga ameeika. Organizata PreArt eshte organizate qe miret me aktivitete kulutore .

Detajet

Viti i themelimit
2011
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Afghanistan
Serbia
Aktivitetet
Art and Culture
Mediat Sociale
Facebook Twitter