Beta

Radio Dëshira Belgjikë

Belgium. Leige 4020
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Radio Dëshira në Belgjikë është themeluar për ta informuar dhe për të qenë në kontakt me ndëgjuesit shqiptar në Belgjikë.
Për këtë arsye çdo natë nga ora 20: 00 deri n ora 22:00 mund të lidheni direkt në radio duke telefonuar për të bashkëbiseduar dhe për t'i shprehur dëshira e juaja.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Belgium
Aktivitetet
Communications
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter