Beta

Raise Your Hand For Help

Meshari, Fushe Kosove
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Permes avokimit te arrihen qe te respktohen te drejtat e komuniteteve Rome, Ashkanlinje dhe Egjitpian te Kosoves si dhe te vihet ne funksion e drejta ne vendimarrje duke vetedjesuar qytetaret e Kosoves per te drejtat e tyre ne vendim marrje. ne nivel lokal si dhe ate qendror. Duke perdorur aktivteteve te ndryshme kulturore-vetedijesuese duke arritur qe t'i socializojme te rinjet e komunitetve te ndryshme si dhe mazhurances, si dhe te pranoht diversitetit.

Detajet

Viti i themelimit
2017
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Advocacy
Mediat Sociale
Facebook Twitter