Beta

Revista Kuvendi

38128 Jamestown Rd Sterling HTS. MI. 48312
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Eshte reviste e periodike kombetare, informative dhe kulturore, e cila që nga viti 2015 del çdo tre muaj. Ne kete reviste mund te reklamoni bizensin tuaj si dhe çdo aktivitet. Ka abonetet e saj ne te gjitha shtet kryesore te Amerikes. Ne Shqiperi gjindet ne Librari ” Agolli” ne Tirane dhe ne Librari ” Kuvendi” ne Lezhe. Ne çdo kohe u ndihmojme ne pergaditjen e librave per botim

Detajet

Viti i themelimit
2001
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
United States
Aktivitetet
Communications
Events
Investment/Business Development
Policy Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter