Beta

Rrjeti i Profesionistëve Shqiptar në Norvegji

Nordtvetveien 9C, 0952, Oslo
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi ynë parësorë është organizimi më i qëndrueshëm i të arsimuarve shqiptar në Norvegji, përfaqësimi dinjitoz i komunitetit shqiptar në Norvegji dhe angazhimi për integrimin e komunitetit shqiptar në Norvegji.

- Koordinimi, organizimi, promovimi, integrimi dhe përfaqësimi i komunitetit shqiptar në të gjitha sferat shoqërore në Norvegji.

- Urë lidhëse në mes vlerave dhe kulturës norvegjeze me atë shqiptare

- Pikë kontaktuese për institucionet shtetërore, delegacionet dhe përfaqësuesit e shoqërisë shqiptare dhe norvegjeze

- Rrjeti është i hapur për çdo bashkëpunim me aktorë të tjerë në fusha të ndryshme, që përputhet me qëllimet themelore të rrjetit.

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter