Beta

Swiss-Albanian Finance Association

Limmatstrasse 35
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shkëmbimi i përvojave dhe interesave të përbashkëta të punëmarësve shqiptarë në sektorin financiar në Zvicër, Analiza dhe përfaqësimi i interesave të komunitetit, Shkëmbim dhe avansimi i diturisë në tregun financiar si dhe përvojave të komunitetit financiar shqiptarë me grupet e interesit në trojet shqiptare në Ballkan (Specialistët e financave, absolventët, ndërmarrësit, NGO‘të, organet pub

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter