Beta

Shkolla Shqipe Luxembourg

26, rue de Gasperich
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Rruajtja dhe mësimi i gjuhës dhe kulturës shqipe për fëmijët me prejardhje shqiptare dhe për te gjithë ata njerëz qe dëshirojnë të njësojnë gjuhën dhe kulturën shqipe

Detajet

Viti i themelimit
2017
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Luxembourg
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter