Beta

Shkolla Shqipe në Greqi - Nënë Tereza

Thessaloniki, Greece 54124
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shkolla shqipe në Selanik të Greqisë funksionon në kuadër të shoqatës së emigrantëve shqiptarë "Nënë Tereza." Mësuese e kësaj shkolle është Aurela Konduri.

Shkolla ofron mësimdhënie falas e gjuhës shqipe tek fëmijët e emigrantëve shqiptarë nga mësues vullnetarë emigrantë. Mësimet zhvillohen në ambientet e Universitetit “Aristoteli” (Fakulteti Pedagogjik), çdo të dielë 11.30 – 13.00 dhe pranë shkollës fillore nr. 1 të fshatit Nea Redhesto, çdo të shtunë 13.00 – 14.00. Këto mësime janë ndjekur nga më shumë se 500 fëmijë.

Detajet

Viti i themelimit
2004
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Greece
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter