Beta

Shoqata "Alba"

Via stazione.147.25011.Calcinato. Brescia Italy.
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata vullnetare "Alba Calcinato.
Zhvillon e promovon veprimtari kulturore.dhe arsimore në provincën e Brescias .

Detajet

Viti i themelimit
2017
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter