Beta

shoqata ALBITA

via Pietro MARONCELLI 12
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

-ndihmè gjenerates se pare dhe se dytè nè integrimin nè jetès sociale, kulturore, administrative tè vendit pritès.
-mbrojtjen e tè drejtave tè grave e fèmijeve si dhe mbrojtjen e tè drejtave tè Diasporès. Bashkèpunim me shoqatat e tjera aktive nè territor pèr mbrojtjen e kètyre tè drejtave.
-ndihmè konkrete nè pèrpilimin e dokumentave pèr lejeqèndrimin , bashkim familjar dhe nènshtetèsise tè kujt kèrkon ndihmèn tonè nè Friuli Venezia Giulia.

Detajet

Viti i themelimit
2018
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter