Beta

Shoqata Gjermano-Shqiptare "Scanderbeg" e.V

Freiburg im Breisgau, Germany
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata jonë angazhohet në ruajtjen dhe kultivimin e gjuhës kulturës dhe tradites Shqiptare në Freiburg dhe rrethinën të saj.

Detajet

Viti i themelimit
2010
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter