Beta

Shoqata Humanitare Globi e.V

Rheiner str
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Ndihmojm.ne bazbte mundesis mbarbtreuet Shqiptare. Kemi status pankufi dhe kemin të drejt gjithqka dhe mbar Boten të ndihmojm üor qëllimi jon asht qe populli Shqiptar te mos hjek keq nga Urija , nga veshmbathja, mloj, Semundje etj ndihma.

Detajet

Viti i themelimit
2017
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter