Beta

Shoqata Humanitare Shitova

Faselroo 481
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Humanitare – SHITOVA në Zvicër, është Shoqatë humanitare, jo profitabile, jo, partiake, jo qeveritare dhe jo fetare,e themeluar, me vullnet të lirë të fshatarve të fshatit Shitovë, për qëllime humanitare dhe bëmirësie. Gjithashtu Shoqata ka për qëllim, të mbrojë interesat e bashkëfshatarve të fshatit Shitovë, në Zvicër. Këto qëllime, do të arrihen nëpërmjet :
Mbrëmjeve kulturo – artistike dhe garave sportive, si urë lidhëse ndërmjet, bashkfshatarve të fshatit Shitovë, bashkkombasve të tyre, vendasve dhe të tjerëve.
Vullnetarisht planifikimin dhe zbatimin e aktiviteteve humanitare dhe bëmirëse.
Veprimtaria e Shoqatës, vepron në mbarë teritorin zvicran.

Detajet

Viti i themelimit
2013
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Art and Culture
Consulting/Training
Events
Investment/Business Development
Volunteering/Mentoring
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter