Beta

Shoqata Kulturore Shqiptare BUJARIA

Wiener Straße 288
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata islame shqiptare “Bujaria” është qendër qytetare, edukativo – fetare dhe humanitare e cila nuk i takon asnjë grupimi partiak politik dhe asnjë rrymeje fetare që bie ndesh me mësimet e Ehli Sunetit dhe Xhematit. Është organizatë islame e cila kryesisht angazhohet për t’ua krijuar kushtet e nevjoshme besimtarëve muslimanë në realizimin e detyrave të tyre fetare dhe kultivimin e vlerave të tyre kombëtare.

Selim Gashi : Tel : +43 (0) 664 52 41 231

Detajet

Viti i themelimit
2010
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Communications
Events
Sports
Religious
Mediat Sociale
Facebook Twitter