Beta

Shoqata Kulturore Shqiptare Montreal

4780 rue De Salaberry
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

SHKSHM është një organizatë jo-fitimprurëse që i bashkohet shoqatave simotra te Amerikes se Veriut per nje perfaqesim sa me te kompletuar te komunitetit shqiptar. Parimi mbarebashkues ‘pa dallim feje, krahine apo ideje politike’ mbetet ne baze te krijimit dhe aktivitetit te shoqates.

Misioni kryesor i SHKSHM eshte te ndihmoje ne ruajtjen e frymës kombëtare shqiptare në Kebek e Kanada, nëpërmjet kultivimit të vlerave, kulturës, artit, traditës dhe gjuhës shqip

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Canada
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter