Beta

Shoqata Kulturore Shqiptare

Atatürk Cd. Aksoy İş Hanı No:9 Kat.3/35 Osmangazi
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Kulturore Shqiptare ashte e para Shoqate me emrin Kulturore Shqiptare ne Turqi. Qellimi i Themelimit te Shoqates ashte mos mu harru Kultura, identiteti, bashksija me Diasporen dhe më e rëndësishmja vazhdimësija e gjuhes Shqiptare.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Turkey
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter