Beta

Shoqata në Mbrojtjen e të drejtave dhe Kulturore të Emigrantëve Shqiptar në Kretë Greqi

Agios Nikolaos, Lasithi, Crete Region, Greece
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi i Shoqatës është te njohe, studioje, mbaje gjalle dhe te propagandoje kulturën, arsimin, traditat, zakonet, folklorin, patriotizmin dhe luftën për liri e pavarësi per te drejtat e Emigrantve Shqiptar Te evidentoje kontributin e figurave te shquara sipas përudhave historike. Te ngrejë në një shkalle me te larte ndërgjegjen atdhetare për forcimin e unitetit te kombit në tërësi dhe ndërmjet Emigrantve në veçanti për kushtet e sotme te zhvillimit e përparimit te mëtejshëm te sistemit demokratik të vendit.Shoqata jon ka realizuar shum aktivitete Kulturore artistike vec vlerave argetuese ,në themel ruan dhe përciell vlerat zakonore tradicionale Kombëtare.

Detajet

Viti i themelimit
2004
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Greece
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Consulting/Training
Policy Development
Volunteering/Mentoring
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter