Beta

Shoqata Vatra Labe

NavmahiSalaminas
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Themelimi i kësaj shoqate..
Përfaqësimi i komunitetit Lab në Diasporë. Për të drejtat e emigrantëve, si dhe evolimi i traditave atdhetare kulturore. Transferimi i tyre në brezat e ardhshëm.
Trashëgimi i gjuhës amë në pasardhësit tanë.

Detajet

Viti i themelimit
1990
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Greece
Aktivitetet
Advocacy
Mediat Sociale
Facebook Twitter