Beta

Shoqeria Shqiptare ne Ireland

St. Patrick Street (Oasis), Ireland, Cork
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata shqiptare ne Irlande është një organizatë jo zyrtare e pavarur, jo-fitimprurëse . Ajo është organizuar vetëm për qëllime bamirëse dhe edukative, dhe është e përkushtuar për të promovuar mirëqenien dhe progresin e komunitetit shqiptar ne Irlande dhe me gjere.

Albanian society is an independent, non formally not-for-profit organization. It is organized solely for charitable and educational

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Ireland
Aktivitetet
Research/Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter