Beta

Swiss Albanian Finance Association - SAFA

Limmatstrasse 35, 8005 Zürich
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shkëmbimi i përvojave dhe interesave të përbashkëta të punëmarrësve shqiptarë në sektorin financiar në Zvicër, Analiza dhe përfaqësimi i interesave të komunitetit,
Shkëmbim dhe avansimi i diturisë në tregun financiar si dhe përvojave të komunitetit financiar shqiptarë me grupet e interesit në trojet shqiptare në Ballkan (Specialistët e financave, absolventët, ndërmarrësit, NGO‘të, organet publike etj.),
Avansimi dhe këshillimi profesional i anëtarëve si dhe të interesuarve të tjerë në lamitë e ndryshme të tregut financiar

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Other
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Communications
Consulting/Training
Research/Development
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter