Beta

Team Albanians

15 Lagrange Street, Worcester, MA, United States
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Team Albanians is a US-based youth organization aiming to promote Albanian culture and tourism and to connect with the Albanian diaspora.

Team Albanians eshte nje organizate rinore e bazuar ne Shtetet e Bashkuara me misionin e promovimit te kultures dhe turizmit shqiptar si dhe lidhjen me diasporen shqiptare.

Detajet

Viti i themelimit
2014
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter