Beta

Traveks

Rr. Luan Haradinaj , Nr.104
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

E themeluar ne janar te vitit 2014 kompania turistike Traveks është e fokusuar kryesisht ne sjelljen e turistve të huaj në Kosovë. Pas shumë përpjekjeve dhe investimeve të bëra në promovimin e turizmit vendor si brenda ashtu edhe jashtë shtetit, Traveks çdo ditë e më shumë është duke punuar në krijimin e produkteve turistike sa më kualitative dhe atraktive. Ne si kompani kemi filluar hulumtimet pergjatë tërë Kosovës dhe Shqipërisë shumë më heret se që jemi themeluar si kompani turistike ku kemi evidentuar mundësi të panumërta të zhvillimit të turizmit dhe mundesive të shumta per guida turistike të ndryshme. Po ashtu Traveks është pjesmarrëse në panairet më të mëdha të turizmit në botë si në : ITB Berlin, “Destination Nature “ ne Paris, “Travel Turkey” ne Izmir etj duke u njoftuar më për së afermi mbi kerkesat e klientëve dhe trendet e zhvillimit te turizmit ne botë. Duke qenë pjesë e këtyre panaireve Traveksi ka mësuar më shumë në lidhje me turizmin dhe ka zgjeruar mënyrat e përhapjes dhe zhvillimit të turizmit në Kosovë. Stafi që punon në Traveks përveq faktit që është i pregaditur dhe i trajnuar në ofrimin e shërbimeve për klientët poashtu ka qenë pjesë e këtyre panaireve. Traveks poashtu ka edhe një numër të madh të bashkpunëtorëve të jashtëm si në Shqipëri, Mal të Zi, Maqedoni, Turqi por edhe në vende më të zhvilluara të Evropës si Holandë, Zvicër, Norvegji etj.

Detajet

Viti i themelimit
2014
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter