Beta

UK Albanians Network

London, United Kingdom WC2N
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

The site provides information in Albanian about: employment, education, finances and immigration. Also, provides news about Kosova, Albania and Britain in Albanian language.
Albanians from Albania, Kosova, Macedonia, Montenegro and Serbia have become quite large community in Britain. Some approximate figures show that in Britain may live more than 50,000 Albanians.
It is well known that in all diasporas, members are following examples before deciding to solving different life matters.
These examples sometime can be misleading, so, the existence of the centre in this case a virtual centre, which will provide good information in right time, will help a lot.
We will try to give as much as possible practical help and information about matters mentioned above.
Aims and objectives
We aim to guide Albanian speaking community to resolve their everyday problems encountered in UK through examples, proper information and advice.
The objectives are to: inform, educate, advice, connect and maintain Albanian community unique culture and values in Britain while in the same time helping them to integrate.
***
UK Shqiptarët jep informacion për komunitetin shqiptarë për: Punësim, arsim, financa dhe emigracionin. Gjithashtu, ofron lajme në lidhje me Kosova, Shqipëria dhe Britanianë gjuhën shqipe. Ne kemi për qëllim për të udhëzuar komunitetin shqipfolës për të zgjidhur problemet e tyre të përditshme e hasura në Britani të Madhe me anë të shembujve, informacioneve të duhur dhe këshillave.

Detajet

Viti i themelimit
2006
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United Kingdom
Aktivitetet
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter