Beta

Unioni Studentor Shqiptar-Turqi

Istanbul, İstanbul, Turkey
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Unioni Studentor Shqiptar në Turqi është bashkimi i studentëve shqiptarë nga të gjitha trojet shqiptare. Aktivitet tona synojnë të ruajnë identitin shqiptar duke e promovuar përmes artit dhe kulturës.
Ne jemi të bashkuar për t'i ndihmuar njëri-tjetrit, pasi shumë të rinj shqiptarë janë asimiluar dhe po asimilohen.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Other
Vendi i Veprimit
Turkey
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter