Beta

Yellow Pages Kosovo

Fehmi Agani
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Yellow Pages Kosovo, pjesë e rrjetit të fletëve të verdha në mbarë botën “International White and Yellow Pages”, vjen në territorin e Republikës së Kosovës si e vetmja platformë elektronike online e listimit të bizneseve dhe jo vetëm.

Përvoja dhe eksperienca ndërkombëtare e fituar, bën të mundur që nëpërmjet Yellow Pages Kosovo, Ju jo vetëm të keni mundesine të listoni bizneset dhe institucionet tuaja, por gjithashtu të përfitoni nga mundësitë më të përditesuara të metodave dhe reklamimit te tyre.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Consulting/Training
Mediat Sociale
Facebook Twitter