Beta

Albanian Canadian Society ''Iliria'' of London Canada

Wellington Street, London, ON, Canada
Gjejë në hartë
  • 2

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Shqiptaro Kanadeze "ILIRIA" në London Kanada synon të mbajë të gjallë kulturen dhe traditat Shqiptare të Shqiptarëve në Kanada dhe kudo që janë.