Albanian Canadian Society “Iliria” of London organizon mbrëmje festive në 9 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Organizata shqiptaro-kanadeze Albanian Canadian Society ”Iliria” organizon mbrëmje festive për nder të 9 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Të ftuar special në këtë ngjarje janë këngëtarët: Perparim Mefaja,Tringa Rexhepi si dhe Hamdi Roqi.

Mbrëmja nis me 18 shkurt, nga ora 14:00.

 

Për më shumë informata këtu e keni linku e Facebook-ut https://www.facebook.com/events/1638299079805611/