Beta

Albanian/American Association ''Arbëria''

P. O. Box 695 League City. Tx
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Arbëria është shoqata zyrtare e komunitetit Shqipëtar të Houstonit dhe rrethinave. Arbëria është zyrtarisht e rregjistruar në shtetin e Texas si shoqatë jo-fitim-prurëse.
Misioni i shoqatës është të ruajnë, zhvillojn dhe pasurojnë kulturën shqiptare dhe gjuhës në komunitetin Huston, duke ndërtuar një ndjenjë të frotë dhe kohezive të identitet shqiptar.

Detajet

Viti i themelimit
1998
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Consulting/Training
Technical Assistance/Capacity Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter