Beta

Albanians Connect

NA
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi ynë është të krijojmë një komunitet Shqiptarë më të forte, më modern, dhe më progresiv në Australi.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Australia
Aktivitetet
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter