Beta

Albanian American Association of Cleveland Ohio

442 Stoney Ridge Road Avon, Ohi
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi i shoqatës është të ruaj dhe zhvilloj traditat e Shqiptaro-Amerikanëve që jetojnë në verilindje të Ohio-së.

Detajet

Viti i themelimit
1998
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Events
Fundraising
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter