Klasa të Gjuhës Shqipe për fëmijë në Cleveland

Nga data 2 Shkurt ri-fillojnë Klasat e Gjuhës Shqipe për Fëmijë. Si dhe është hapur regjistrimi.  Këtë semester do të ketë shumë aktivitete të shkëlqyeshme mësimi dhe argëtimi. Klasat mbahen çdo të Shtunë prej orës 10:30am deri 12:30pm.

 

Për më shumë informata ju lutem klikoni Këtu.