Beta

Alisar Prospects Training CIC

Elise House UK, 2A Wanlip Rd, London
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Mbështetja e grupeve të margjinalizuara të komuniteteve të ndyshme për të mundësuar një integrim të plotë në shoqëri. E mundësuar më edhe të trajnimeve, konsultimeve dhe programmeve specifike për të mbështetur grupe dhe individë në formimin dhe vazhdimesinë e nje karriere profesionale duke berë të mundur tejkalimin e barrierave.

Detajet

Viti i themelimit
2011
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United Kingdom
Aktivitetet
Communications
Consulting/Training
Investment/Business Development
Technical Assistance/Capacity Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter