Beta

Shoqata shqiptare "Bashkimi"

Nisse Kavon Katu
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Shqiptare Bashkimi në Turku, u themelua më 13 mars 1998, në iniciativë dhe kërkesë të vetë bashkatdhetarëve. Qëllim primar ishte ruajtja e gjuhës, kulturës dhe identitetit kombëtarë të bashkatdhetarëve me banim në Turku me rrethinë. Që nga fillimi i punës, Shoqata Shqiptare Bashkimi kishte veprimtari kulturore, informative, sportive dhe humanitare.

Detajet

Viti i themelimit
1998
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Finland
Aktivitetet
Events
Fundraising
Volunteering/Mentoring
Sports
Religious
Mediat Sociale
Facebook Twitter