Panairi i librit “Diaspora 2019”

Në këtë panair do të marrin pjesë: shtëpi botuese, shkrimtarë, poetë dhe autorë të zhanreve të ndryshme letrare.

E ftuar nderi e këtij panairi do të jetë Prof. Dr. Elena Kocaqi, e cila vjen enkas nga Tirana.

Takimi do të mbahet të dielën, më 15 shtator 2019, duke filluar nga ora 10:00. Panairi do të jetë i hapur deri në orën 20:00.

Adresa:

Stadthofsaal

Theaterstrasse 1

8610 Uster

Për konfirmimin e pjesëmarrjes, ju lutem na kontaktoni në e-mailin: [email protected] / www.bashkimi.ch

Ju mirëpret Këshilli organizativ, nga Shoqata Kulturore Shqiptare «BASHKIMI»