Beta

Besa Foundation

Oefelestr.5
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 3

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Besa Foundation eshte nje rrjetizim i companive biznesore vetem ne Bavari.
Perpos bashkepunimint te ndersjell qellim tjeter eshte ndikimi dhe pjesemarja ne politikeberje ne Bayern.

Detajet

Viti i themelimit
2010
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Investment/Business Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter