Beta

Fondacioni Plavë - Guci

P. O . Box 670923 Van Cott Station Bronx NY 10467
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Fondacioni Plavë - Guci është organizatë jofitimprurëse me karakter kombëtar, humanitar e kulturor në bazë të Legjislacionit Amerikan. FPG është krijuar në baza vullnetare nga Shqiptaro-Amerikanët e ardhur nga treva e Plavë- Gucisë, dhe është i hapur për të gjithë të tjerët. FPG në zgjedhje, vendime dhe aktivitet të përgjithshëm është demokratik. Qëllimi i FPG është që me aktivitetin e vetë t’i bashkojë të gjithë bashkëvendasit tanë në aksione, me qëllim për ta ndihmuar Vëndlindjen me humnizëm duke mbledhë ndihma. Në të njëten kohë të jemi të organizuar këtu në Diasporë me qëllim të ruajtjes së identitetit tonë. Të nxjerrim në pah dhe të ruajmë virtytet tona familjare, kulturore dhe njerëzore. Të ndihmojmë në mos-shpërnguljen nga treva e Plavë - Gucisë që është bërë kaq e dhimbëshme. Objektiva e Fondacionit është që t’i afrojë të gjithë njerëzit, që si shoqëri që kemi rrënjë të përbashkëta nga ato troje me plot potencial njerëzor dhe kapital, të organizohemi më mirë, dhe të vejmë themele të shëndosha për gjeneratat që vijnë.

Detajet

Viti i themelimit
1994
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter