Beta

Kolegji AAB

Fushë Kosovë, Pristina District
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

"Kolegji AAB është institucioni i parë jopublik i arsimit të lartë në Kosovë i cili është themeluar menjëherë pas luftës në Kosovë, pas krijimit të rrethanave të reja ekonomike-sociale e kulturore, kur u krijuan kushte dhe rrethana për jetë normale të qytetarëve të Kosovës, duke thyer kështu kushtet e një monopoli të gjatë që kishte në fushën e arsimit në vendin tonë.
nga viti 2010 Kolegji AAB u anëtarësua si anëtar i rregullt në magna charta universitatum duke siguruar në këtë mënyrë njohjen e vlerave universitare dhe duke zgjeruar mundësitë e ndërtimit të marrëdhënieve të forta të bashkëpunimit me më shumë se 750 universitete nënshkruese të këtij dokumenti."

Detajet

Viti i themelimit
2010
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Communications
Consulting/Training
Events
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter