Beta

Komuniteti Shqiptaro-Amerikan ne Illinois

PO Box 34575
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Komuniteti Shqiptaro-Amerikan në Illinois (AACI) me seli në Chicago është organizatë jo-fitimprurëse me status 501 (c) 3. AACI është organizuar ekskluzivisht për qëllime bamirëse dhe educative.

Detajet

Viti i themelimit
1998
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter