FESTA E PAVARËSISË – Illinois

NJOFTIM – FESTA E PAVARËSISË.

Ju njoftojmë se Komuniteti Shqiptaro-Amerikan në Illinois do të organizojë një festë madhështore për Ditën e Pavarësisë.

28 NËNTOR, 2019 – Mbrëmje Festive ku për argetimin tuaj do këndojnë artistët e njohur: Sabri Fejzullahu, Bujar Qamili, Mariola dhe Jurgen Kaçani. Në këtë mbrëmje festive nuk do të mungojnë po ashtu edhe të ftuar special.

Biletat: 50$ Online dhe 60$ tek dera. Femijet nen 10 vjec Falas.
Nese blen online 10 bileta me 50$ per bilet, e 11’ta eshte falas.

Mund te paguani edhe ndermjet Quickpay/Zelle: [email protected]

ADRESA:
Diplomat West Banquet Halls.
681 W North Ave, Elmhurst, IL 60126

Pjesëmarrja juaj ndihmon komunitetin tuaj. Ju mirëpresim!

ALBANIA’S INDEPENDENCE DAY CELEBRATION.

We inform you that the Albanian-American Community of Illinois is organizing a magnificent event in Chicago to celebrate the Albania’s Independence Day.

November 28, 2019 – Evening Event to celebrate Albania’s Independence Day with the famous Albanian singers: Sabri Fejzullahu, Bujar Qamili, Mariola dhe Jurgen Kaçani. We also plan to have special guests at this event.

Tickets: 50$ online and 60$ by the door. Kids under 10 free.
If you buy a full table of 10 tickets online by 50$ each then, the 11 tickets is free.

You can also pay through Zelle/Quickpay: [email protected]

ADDRESS:
Diplomat West Banquet Halls.
681 W North Ave, Elmhurst, IL 60126

Your participation helps your community. We look forward to seeing you.

Thank you,
The board of AACI.

HOW TO BUY EVENT TICKETS?
1. Send funds via “QuickPay with Zelle” use [email protected]
2. Send funds via “Venmo” use [email protected]
3. Go to our official website www.albaniancenter.com and click on “Buy Now” button below.