Beta

Kosovalb.com

Askim, Norway
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

KosovAlb.com është një blog informuese në lidhje me aktivitet dhe lajmet nga shqiptarët në Norvegji, si dhe informon lexuesit e vet për të rejat nga diaspora shqiptare dhe Kosova, Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia e Lugina e Preshevës.

KosovAlb funksion si blog joformal dhe vetëm informues.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Norway
Aktivitetet
Communications
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter