Beta

Organizata Vullnetare SHQIPET Trentino Alto Adige

Via segantini 113 Arco (TN) Italy
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

"Shqipet" është një shoqatë jo-fitimprurëse. Qëllimi kryesor i Shoqatës është për të ndihmuar dhe mbështetur njerëzit që jetojnë në një gjendje të rëndë financiare në vendet e varfëra dhe në zhvillim,
Qëllimi specifik është gjithashtu të nxisë dialog dhe bashkëjetesë në mes të vendeve të Ballkanit të cilat në të kaluarën kanë qenë të përfshirë në luftëra të tmerrshme dhe në Lindjen e Mesme, duke kërkuar përmirësimin e marrëdhënieve mes individëve të kombësive të ndryshme, gjuhës dhe fesë ,

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Croatia
Italy
Kosovo
Macedonia the former Yugoslav Republic of
Slovenia
United Kingdom
Aktivitetet
Communications
Consulting/Training
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter