Beta

Quadro Klinik Organizasyon A. S.

Ankara, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Tunalı Hilmi Caddesi, Çankaya, Turkey
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Veprimet e organizatës tonë kanë të bëjnë me kërkime shkencore, informacione kompjuterike, sistemet elektronike të sigurisë dhe sistemit e kalimit rrugor.

Detajet

Viti i themelimit
2011
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Turkey
Aktivitetet
Funding/Grantmaking
Investment/Business Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter