Beta

Rinia Shqiptare

North Chicago
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Ne jemi një grup të rinjësh të cilët jemi rritur dhe kemi kryer (ose kryejmë) studimet në USA dhe më gjerë! Dashuria për atëdheun, për rrënjët tona, për traditën dhe kulturën shqiptare, krijoi tek ne një nevojë për tu bashkuar!
Rinia Shqiptare në NY është një lëvizje virtuale (internetike) që ka për qëllim krijimin e një rrjeti shoqëror dhe bashkimin e emigrantëve shqiptarë në NY.
Objektivi ynë është që të informojmë dhe të ndihmojmë vullnetarisht bashkëatëdhetarët tanë! Por ne, si një lëvizje e lirë bashkohore dhe me fryhme demokratike, jemi të hapur që të diskutojmë së bashku të gjitha problemet që na shqetësojnë këtu në emigracion, por jo vetëm kaq!

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter