Beta

Shkolla Shqipe ''Gjuha Jonë'' (I-V)

5043 Torresdale Avenue, Philadelphia, PA, United States
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Mësimi i gjuhës shqipe, letërsisë dhe historisë kombëtare. Shkolla ofron mësimi e gjuhës shqipe për nxënësitë nga klasa e I deri në klasën e V.

Detajet

Viti i themelimit
2003
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter