Beta

Shkolla shqipe ''Udha e Shkronjave'' në Huston - Arbëria

P. O. Box 695 League City. Texas huston
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shkolla Sqipe "Udha e Shkronjave" është në kuadër të shoqatës ''Arbëra'' në Huston.
Shkolla është hapur këtë vit dhe si fillim ka vetëm dy klasa:
a) 2-4 vjeçe
b) 4-12 vjeçe
Intervali mësimor do të jetë nga ora 10:00-12:30. Ndër të tjera nxënësit do të mësojnë lojëra të ndryshme dhe vallezime kombëtare.
Të interesuarit mund të kontaktojnë Zj. Burbuqe Hyseni, Z. Ergi Agolli ose Zj. Pranvera Haxhillari.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter