Beta

Shoqata Atdhetare-Kulturore Shqiptaro-Amerikane “Bijtë e Shqipes”

5043 Torresdale Avenue, Philadelphia, PA, United States
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi i shoqatës tonë është që të kujdeset, të inkurajojë dhe të ngrejë lartë trashegiminë, gjuhën dhe kulturën shqiptare.

Detajet

Viti i themelimit
2002
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Communications
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter