Beta

Shoqata e gruas Kuq e Zi Villach austri

Revelantsiedlung 1/1/7
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Perkrahja e femres Shqipetare, gjuha Shqipe dhe traditat tona Shqipetare.

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter